Om yogahverdag.no

Velkommen til yogahverdag.no!

Yogahverdag er Hilde og Sindre, vi har nylig flyttet fra Oslo til Ål i Hallingdal. Vårt mål med denne bloggen er ganske enkelt å inspirere til mer yoga i hverdagen. Både vår egen og din!

Hilde startet med yoga som fjortenåring, noe som betydde mye for henne gjennom hele ungdomstida. Med en av og på-praksis gjennom lang tid har yogaen de siste årene blitt ein del av hverdagen og har også vært et viktig redskap gjennom svangerskap og fødsel. Hilde har lærerutdannelse i Ashtanga yoga 200t godkjent av Yoga Alliance og har også gått kurs i barneyoga hos GroovyKids Yoga. I 2014 startet også Sindres yogareise. Sammen er vi en fin liten yogafamilie på tre!

Sindre og Hilde har hver sin Bachelor i Fotojournalistikk, men selv om begge er fotografer har vi ganske ulike måter å tenke foto på. Sindre har tidligere jobbet som fotograf i Den Norske Turistforeningen, akkurat nå er han fotojournalist i avisa Hallingdølen. Hilde er mer interessert i dokumentarfoto og personlige fotohistorier. Vi er begge tilgjengelige for oppdrag, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

Følg oss gjerne også på Instagram for daglige oppdateringer.

_DSC3060